Mitt vitnesbyrd

Hans Thore Løvaas fortalte meg om ”Kurs i legende sjelesorg” på en lang togtur i Mali. Det vakte min interesse. Senere ringte han meg under ett hjemmeopphold, og jeg forstod med en gang: Dit skal jeg.
 
På ”Kurs i legende sjelesorg” fant jeg noe jeg hadde leita etter i mange år. Kombinasjonen skriftemål og forbønn ble viktig, begge deler utfyller hverandre. Jeg fikk øynene opp for
skriftemålet etter det første kurset, og det har seinere blitt en viktig del av livet mitt. Det er så godt å få renska opp med jevne mellomrom, alle trenger vi det. Det er befriende å kunne legge ting bak seg og gå videre, det er en lettelse.

Jeg har gått flere kurs og vært gjennom flere samtaler for min egen del. Jeg har etter hvert fått være med i teamet, med undervisning og samtaler med andre. Det har vært godt å gi videre av det jeg har fått og å oppleve at Gud bruker meg.
 
Det er en sunn regel at det er to personer med i hver samtale, én kvinne og én mann. Jeg
opplevde det godt at de selv hadde vært igjennom det samme. At andre mennesker underveis ber for samtalene er også en trygghet. At bønn står så sentralt i Helhet Gjennom Kristus er viktig for meg.
 
Jeg opplever at jeg har fått nøkler som jeg kan bruke videre, både når jeg har sjelesorg, når jeg ber for mennesker og når jeg reiser rundt og taler.
 
Guri Enger, misjonær i Mali

Guri Enger, misjonær i Mali

Guri Enger, misjonær i Mali