En varm takk til Hans Thore Løvaas

Hans Thore Løvaas

Hans Thore Løvaas har nå gått ut av styret i HgK.
Hans Thore har vært aktiv i Helhet gjennom Kristus helt fra vi startet opp i Norge. Han ble innsatt som forbeder i 1989 og ble raskt valgt inn i styret. I 1991 ble han styreformann, og siden den tid har han stort sett vært i ledelsen av HgK. Han har vært styreformann i lange perioder, være nestleder i styret og vært daglig leder i en periode.

Nå har han selv ønsket å gå ut av styret, men vil fremdeles være aktiv i HgK gjennom kurs, seminarer og samtaler. Det er vi dypt takknemlig for.

Hans Thore har satt dypt preg på HgK.  For mange omkring i Norge og andre land, er han den de tenker på når de hører om Helhet gjennom Kristus. Han har bidratt til fornyelse i bevegelsen, samtidig som fokus og innhold er blitt bevart. Vi i styret vil savne hans visdom og erfaring.

Vi er også mange som har nytt godt av Hans Thores visdom og gode måte å møte folk på i sjelesorg og samtaler, og gjennom sin undervisning. Vi er glad for at han forsatt vil være aktiv og gi av sin tid til dette, selv om han går ut av styreverv.

På bildet ser vi Hans Thore undervise på “Kurs i legende sjelesorg” i Uganda.

Vi vil få si en varm takk Hans Thore for alt han har gitt i styre og ledelse av HgK Norge gjennom så utrolig mange år. Det er en trofasthet det står stor respekt av.